Toggle Nav

gratis hotelvoucher

 1. Vandyck badserie Home wit

  Vanaf € 4,45

  Waardering:
  100%
 2. Vandyck badserie Home honey gold

  Vanaf € 4,45

  Waardering:
  0%
 3. Vandyck badserie Home olive

  Vanaf € 4,45

  Waardering:
  0%
 4. Vandyck badserie Home mole grey

  Vanaf € 4,45

  Waardering:
  0%
 5. Vandyck badserie Home stone

  Vanaf € 4,45

  Waardering:
  0%
 6. Vandyck badserie Home denim

  Vanaf € 4,45

  Waardering:
  0%
 7. Handdoeken Stardust

  Vanaf € 4,95

  Waardering:
  0%
 8. Seahorse handdoek Pure 60x110

  Vanaf € 10,50
  Waardering:
  100%
 9. Handdoeken Balance wit

  Vanaf € 14,95

  Waardering:
  100%
 10. Vandyck handdoeken Home uni

  Vanaf € 16,95
  Waardering:
  0%
 11. Handdoek Vandyck Border

  Vanaf € 18,95
  Waardering:
  100%
 12. VTwonen handdoeken

  Vanaf € 19,95
  Waardering:
  0%
 13. Rivièra Maison handdoek Heart

  Vanaf € 19,95
  Waardering:
  0%
 14. Vandyck handdoeken Home Petit Ligne

  Vanaf € 21,45
  Waardering:
  0%
 15. Vandyck handdoeken Home Mouliné

  Vanaf € 21,45
  Waardering:
  0%

Wat is een Handdoek?

Een handdoek is een doek, meestal gemaakt van badstof, om het lichaam, of delen daarvan (handen), na het wassen mee af te drogen. Het woord heeft een brede, algemene betekenis gekregen, niemand zal nog denken dat een handdoek alleen gebruikt wordt om de handen mee af te drogen. In onze webwinkel vindt u handdoeken in alle maten en kleuren van verschillende kwaliteiten. U kunt kiezen uit uni handdoeken, merk handdoeken en complete handdoeken-sets. Ons assortiment bestaat uit betaalbare handdoeken, handdoeken met dessins, handdoeken van gerenommeerde merken, handdoeken met naam, geborduurde handdoeken en bedrukte handdoeken.

Populaire kleuren: Wit | Grijs | Blauw | Roze | Rood | Groen

Handdoek kwaliteiten

Iedereen heeft natuurlijk een andere idee over kwaliteit. In de handdoeken branche praten we over het aantal gram per vierkante meter, het zogenaamde grammage. De meest voorkomende kwaliteit is 360 gr/m2 maar bij Handdoek.nl hebben we bewust gekozen voor een zwaardere kwaliteit. De basic handdoeken hebben een grammage van 500 gr/m2 en kunt u vergelijken met de zware kwaliteit HEMA handdoeken. Deze handdoeken zij verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Deze handdoeken zijn 100% katoen en dicht geweven, dat maakt ze lekker zacht en dik. Al onze handdoeken zijn zeer vochtabsorberend. Was de handdoeken eerst voor je ze gaat gebruiken. Na de eerste wasbeurt krijgen de handdoeken namelijk pas hun absorptievermogen. En hoe vaker ze gewassen zijn des te fijner drogen ze af ;).

Handdoek merken

Naast de basis handdoeken met een goede prijs/kwaliteit verhouding vindt u ook de handdoeken van gerenommeerde merken in onze webwinkel. Met de mooie pastelkleurige Vandyck handdoeken en uni Walra handdoeken krijgt uw badkamer een luxe uitstraling. Bent u meer op zoek naar iets origineels dan zijn de dessin handdoeken meer iets voor u, bijvoorbeeld de handdoeken met zebraprint.

Handdoek met naam

Een handdoek met naam is een origineel en persoonlijk cadeau voor een verjaardag, geboorte, relatiegeschenk of huwelijk. In de categorie handdoek met naam vindt u verschillende originele manieren om uw handdoek van een naam te voorzien. U kunt deze bestellen vanaf 1 stuk. Voor een grotere oplage kunt u gratis een offerte opvragen. Ook een logo van uw bedrijf behoort tot de mogelijkheden. Mocht u hulp kunnen gebruiken dan kunt u ons bellen 0251-756045 of mailen info@handdoek.nl. Wij helpen u graag!