Toggle Nav

Walra remade cotton handdoeken

 

 1. Oilily handdoeken Silver Lining

  Vanaf € 7,95

  Waardering:
  100%
 2. Oilily handdoeken Moon Rock

  Vanaf € 7,95

  Waardering:
  90%
 3. Oilily handdoeken Limestone

  Vanaf € 7,95

  Waardering:
  0%

Oerhollands merk

Oilily is een oer-Nederlands merk en werd in 1963 opgericht door Willem en Marieke Olsthoorn uit Tilburg. Ze zijn begonnen met een kinderkledinglijn en kenmerkend voor hun gebruik van bonte kleuren en patronen. Naast kinderkleding ontwikkelde Oilily vanaf 1980 een dameslijn en ook tassen, brillen en kinderwagens werden ontworpen. Hedendaags zijn daar nog meer producten bij gekomen zoals handdoeken.

Subtiel gedetailleerd

Op eerste oogopslag lijken de Oilily handdoeken vrij rustig qua kleursamenstelling. Echter als u op de afbeelding klikt en vervolgens nog een keer zie je de handdoek meer ingezoomd en daarbij ook de geometrische details subtiel in uni kleuren met een afwerking van een border. De achterkant is gemaakt van badstof wat goed vocht opneemt, u kunt de handdoeken wassen op 60 graden en ze mogen in de droogtrommel.

Oilily handdoeken kopen

We verkopen van deze lijn gastendoeken, handdoeken en badhanddoeken. We hebben een aparte categorie met ‘merken’ waar u eenvoudig ‘oilily handdoeken’ kiest en u kunt ze veilig, online bij ons bestellen. Door onze eigen voorraad kunnen we binnen een werkdag gratis leveren.