Toggle Nav

Walra remade cotton handdoeken

 

 1. Ottomania gastendoek

  Vanaf € 6,75
  Waardering:
  100%
 2. Hamamdoek 50x100 Ottomania

  Vanaf € 8,95
  Waardering:
  90%
 3. Handdoek Ottomania

  Vanaf € 15,95
  Waardering:
  0%
 4. Hamamdoek Ottomania

  Vanaf € 19,95
  Waardering:
  100%
 5. XL hamamdoeken Ottomania

  Vanaf € 24,95
  Waardering:
  100%
 6. Hamamdoek borduren

  Vanaf € 29,95
  Waardering:
  100%
 7. Hamamdoek Silgi

  Vanaf € 29,95
  Waardering:
  0%
 8. Hamamdoek printen

  Vanaf € 32,95
  Waardering:
  100%
 9. Badlaken Ottomania

  Vanaf € 32,95
  Waardering:
  0%
 10. XXL hamamdoeken Ottomania

  Vanaf € 32,95
  Waardering:
  100%
 11. XXL hamamdoek met naam

  Vanaf € 44,95
  Waardering:
  100%
 12. Ottomania handdoekenset Baklava

  Vanaf € 49,95
  Waardering:
  0%

Zoals Ottomania, de naam van het merk al zegt, zijn de producten afkomstig uit de landen en gebieden uit het voormalige Ottomaanse Rijk. Maarten en Tara zijn met veel betrokkenheid en plezier eigenaar van Ottomania. Zij reizen zelf door de landen waar de hamamdoekenvandaan komen en zoeken daar naar mooie producten, inspiratie en ambachtslieden. Ze zijn in 2001 begonnen met hun eigen winkel en sinds 2003 ook groothandel.

“ We moesten vaak en veel uitleggen in het begin, men had geen idee dat dit soort spullen uit Turkije en Syrië kwamen. Totaal onverwacht werden sommige dingen zelfs een trend: het ambachtelijke, de hamam en natuurlijk de hamamdoeken. In het begin hebben we steeds weer moeten uitleggen dat een hamamdoek een dun geweven handdoek is, en dat hij zo handig is voor veel dingen, als wikkeldoek voor een baby bijvoorbeeld, als vakantiehanddoek, stranddoek, baddoek, etc... Nu is het een trendy, gewild product geworden, waarvan inmiddels bijna iedereen wel weet wat het is. Vervolgens kwamen er verzoeken van andere winkels of ze onze producten mochten gaan verkopen en sinds 2003 zijn we ook groothandel en inmiddels leveren we aan winkels over de hele wereld. Ottomania is nu een officieel geregistreerd merk geworden. Maar nog steeds reizen en werken we met evenveel inspiratie, passie en plezier “, aldus Maarten.

Hamamdoeken klein tot extra groot

De hamamdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en hebben als voordeel dat ze goed vocht absorberen. Bovendien zijn ze makkelijk op te vouwen tot een klein pakketje. De XXL hamamdoekis daardoor ideaal om mee op reis te nemen, hij neemt weinig ruimte in beslag en toch heeft u een heerlijke grote doek die u als 2-perssoons-strandlaken, picknickkleed enz. kunt gebruiken. De kleine hamamdoeken worden veel gebruikt in de badkamer en verder zijn de Ottomania hamamdoeken perfect voor een dagje wellness of sauna. Kadotip: een hamamdoek met naam

Ottomania hamamdoeken online kopen

Stop met zoeken en koop uw hamamdoeken eenvoudig en veilig online in onze webwinkel. Maak uw keuze uit de vele kleuren. Door onze eigen voorraad kunnen wij u binnen 1 werkdag leveren. Zo kunt u morgen al genieten van uw hamamdoek tijdens een welverdiende saunadag of op een heerlijk zonnig strand.