Toggle Nav

Walra remade cotton handdoeken

 

 1. Rivièra Maison washand

  Vanaf € 4,95
  Waardering:
  0%
 2. Rivièra Maison gastendoek Heart

  Vanaf € 7,95
  Waardering:
  0%
 3. Rivièra Maison handdoek Heart

  Vanaf € 19,95
  Waardering:
  0%
 4. Rivièra Maison badlaken Heart

  Vanaf € 29,95
  Waardering:
  0%
 5. Rivièra Maison strandhanddoek

  Vanaf € 59,95
  Waardering:
  0%

Rivièra Maison, een rijke geschiedenis

Rivièra Maison begint in 1848 als bloemenwinkel. In 1985 starten ze met de verkoop van woondecoraties en in 1993 met hun eerste meubellijn. In 2003 gaan ze internationaal en in 2010 gaan ze een samenwerking aan met RTL4 voor tv programma’s. 2018 is het jaar dat ze 70 jaar bestaan en ook hedendaags zijn ze actueel en vernieuwend. Hun visie is aan een breed publiek een ‘feel good’ associatie meegeven door middel van hun producten. Een collectie die warmte uitstraalt en exclusief is.

Warm hart

Ook de handdoekencollectie straalt warmte en sfeer uit. Niet alleen door de gekozen kleuren als wit, taupe en antraciet maar ook door het ingeweven hart. De handdoeken zijn zacht en vocht absorberend en zijn gemaakt van garens die van nature al sterk genoeg zijn, 100% katoen, 550 gr/m2 en afgewerkt met een border waardoor het hartje nog meer tot z’n recht komt. De collectie handdoeken van Rivièra Maison bestaat uit washandjes, gastendoekjes, handdoeken, badlakens en strandhanddoeken in 3 verschillende kleuren.

Rivièra Maison handdoeken online kopen

Gaat u voor luxe, sfeer en kwaliteit, dan bent u op deze pagina op het juiste adres. U kunt eenvoudig en veilig online bij ons bestellen en door onze eigen voorraad kunnen we binnen 1 werkdag gratis bij u leveren. Indien u iemand anders met deze prachtige producten blij wilt maken heeft u ook de optie om het gratis door ons te laten inpakken. Geef dat aan en wij regelen het voor u, met liefde...