Toggle Nav

Walra remade cotton handdoeken

 

Tijd voor een dagje sauna? Bij handdoek.nl hebben we meerdere soorten saunahanddoeken te koop waarmee u in stijl door uw gekozen wellness-oord kunt gaan pareren.

Hamamdoeken, foutas en hydrofiele doeken

Wat deze handdoeken allemaal met elkaar gemeen hebben is dat ze van dun geweven katoen zijn. Hierdoor blijven de doeken in een vochtige omgeving als een sauna of hamam prima om uw middel hangen en vallen ze minder snel af vanwege het lichte gewicht. Vocht wordt sneller geabsorbeerd dan standaard badstof handdoeken. Hamamdoeken (oorspronkelijk uit Turkije) verkopen wij o.a. van het merk Ottomania. Fouta’s zijn ambachtelijk geweven doeken uit Afrika. Call it fouta is zo’n prachtig Afrikaans merk dat wij mogen verkopen. Hydrofiele doeken zijn niet alleen maar voor baby’s tegenwoordig. Ze zijn niet alleen in het neutrale wit verkrijgbaar, wat dacht u van een pittig luipaardprintje voor naar de sauna? XXL hydrofieldoek Leopard zult u niet snel kwijt raken ;).

Saunakilts van badstof of wafelstructuur

Liever een saunadoek op maat? Van ons eigen merk S&LT verkopen we heerlijk zachte badstof saunakilts die verstelbaar zijn door middel van klittenband met een zakje om uw spullen in op te bergen. Voor alle maten, XS t/m 3XL, zowel voor dames als voor heren.

De saunakilt Will voor de heren en de saunakilt Well voor de dames zijn beiden gemaakt van wafeldoek en zijn verstelbaar door middel van drukknopjes. Ook deze kilts zijn voorzien van een handig zakje. Licht, luchtig, met een hoog absorptievermogen.

Saunadoek Rom is een sportieve unisize omslagdoek voor zowel dames als heren en eveneens gemaakt van 100% wafelkatoen.