Toggle Nav
 1. Hamamdoek Caïro

  Vanaf € 19,95
  Waardering:
  0%
 2. Hamamdoek Diamond

  Vanaf € 19,95
  Waardering:
  0%
 3. Badstof hamamdoek Ster

  Vanaf € 19,95
  Waardering:
  0%
 4. Badstof hamamdoek Palm

  € 19,95
  Waardering:
  0%
 5. Badstof hamamdoek Doodskop

  Vanaf € 19,95
  Waardering:
  0%
 6. Badstof hamamdoek Ananas

  € 19,95
  Waardering:
  100%
 7. Badstof hamamdoek Flamingo

  Vanaf € 19,95
  Waardering:
  80%

Saunahanddoeken

Gaat u voor het eerst naar de sauna? Dan weet u wellicht nog niet wat u precies nodig hebt. In de sauna zijn goede sauna handdoeken een must. Er is niets zo vervelend als een slecht drogende, ruwe handdoek. Een saunahanddoek is speciaal gemaakt voor het gebruik in vochtige ruimtes. Ze worden van100% katoen gemaakt waardoor ze makkelijk vocht opnemen en snel weer droog zijn. Het is natuurlijk niet fijn om daar rond te lopen met een kletsnatte handdoek.

Groot badlaken

In verband met de hygiëne is het belangrijk dat uw badlaken groot genoeg is om volledig op plaats te kunnen nemen. Minimaal 180cm lang maar nog liever 200cm. Daarnaast is het handig om een opvallende kleur of dessin mee te nemen naar de sauna zodat u uw eigen handdoek makkelijk herkent. In badstof kwaliteit is het strandlaken badstof een goede keuze maar heeft u liever een minder zware doek dan zijn de hamamdoeken een uitkomst.

Hamamdoeken

Hamamdoeken zijn dunne katoenen doeken met fantastische droogeigenschappen. Onze best verkochte zijn de traditionele Ottomania hamamdoeken. Deze hebben een fijn streepdessin met handgeknoopte franjes en zijn verkrijgbaar in 50x100, 100x170, 100x210 cm. Makkelijk op te vouwen tot een klein pakketje waardoor ze weinig plaats in beslag nemen. Deze doeken worden niet alleen gebruikt om op te zitten maar zijn ook geschikt om uzelf mee af te drogen. Tegenwoordig heeft bijna elk label hamamdoeken met trendy kleuren & hippe dessins in zijn collectie. Ook de kikoys (hamamdoeken met badstof) worden veel gebruikt tijdens een saunabezoek.

Saunahanddoek met elastiek

Helemaal handig zijn de saunahanddoeken met elastiek en klittenband. Deze saunakilt is voor dames en heren en verkrijgbaar in en meerdere kleuren. Deze zogenaamde saunkilts zijn gemaakt van badstof en voor de liefhebbers is er ook een saunakilt wafelstof. Deze is dunner waardoor hij vaak gebruikt wordt tijdens de zomermaanden. Door het elastiek past hij velen en met behulp van de klittenband zakt hij niet af. Ideaal tijdens de verschillende saunagangen en behandelingen. En een extra handdoek om je tussentijds te kunnen afdrogen. Veel saunaliefhebbers hebben zelfs twee handdoeken voor tussendoor bij zich. Wilt u deze saunahanddoek personaliseren? Kijk dan eens bij dames saunahanddoek met borduring of bij heren saunahanddoek met borduring. Zo weet u zeker dat u uw handdoek niet kwijt raakt ;).