Toggle Nav

Singles Day - Gratis verzending Handdoek.nl

Het ontstaan van Singles Day

Wellicht heeft u er nog niet eerder van gehoord; Singles Day. Dat is niet zo vreemd, want deze feestdag is nog vrij jong. Pas in 1993 werd deze dag voor het eerst in China gevierd en is sindsdien in rap tempo de online winkelwereld aan het veroveren. We geven u een korte ontstaansgeschiedenis van Singles Day: Zoals de naam al doet vermoeden, was Singles Day oorspronkelijk bedacht voor vrijgezellen. Jongeren konden op deze dag laten zien dat ze trotse vrijgezellen waren. De feestdag beperkte zich al snel niet meer alleen tot de vrijgezellen, maar werd na een paar jaar door iedereen in China gevierd. Single of niet. Een bijzonder feit: juist op Singles Day worden in China de meeste huwelijken per jaar volbracht.

Singles Day 2018 & Handdoek.nl

Inmiddels wordt Singles Day wereldwijd gevierd en dan met name online. De dag heeft een veel breder begrip gekregen en staat tegenwoordig in het teken om uzelf te trakteren. Om eens een cadeautje voor uzelf te kopen. Door de hoge kortingen een stuk aantrekkelijker om dit ook daadwerkelijk te doen!

Gratis verzending

Handdoek.nl doet in 2018 uiteraard weer mee met Singles Day. Wij vinden namelijk dat iedereen zichzelf zo af en toe mag verwennen. Profiteer daarom op zondag 11 november 2018 van gratis verzending de gehele dag. Deze actie geldt voor alle handdoeken in de webwinkel, dus ook op onze speciale aanbiedingen.

Noteer Singles Day 2018 daarom groot in uw agenda en verwen uzelf eens met een prachtige gepersonaliseerde handdoek bijvoorbeeld. Of wat dacht u van een saunabezoekje met uw eigen saunahanddoek? Wat u ook voor handdoek zoekt, bij handdoek.nl bent u aan het juiste adres. Helemaal met Singles Day 2018!