Toggle Nav

Walra remade cotton handdoeken

 

Coronavirus

LET OP: Het is erg druk bij PostNL. Daardoor kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent. Onze excuses daarvoor! Wij doen er alles aan uw pakket (eventueel rechtstreeks va de leverancier of met een andere pakketdienst) z.s.m. bij u thuis te bezorgen.

Nu het kabinet aanvullende maatregelen heeft aangekondigd tegen het verspreiden van het coronavirus komen er meer vragen over de bezorging van onze pakketten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. We bezorgen de pakketten daarom tot op heden zoals u van ons gewend bent. Om de verspreiding van het virus te voorkomen, neemt PostNL wel extra maatregelen. De gezondheid en veiligheid van hun medewerkers en onze klanten en partners staan daarbij voorop. Vanaf vandaag tekent onze bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit om het contact tussen mensen te minimaliseren. De medewerker van PostL vraagt de ontvanger om de laatste 3 cijfers van het legitimatiebewijs en noteert deze in het handtekeningveld. 

Vanaf vandaag 17-03-2020 worden pakketten niet meer overhandigd. De bezorger houdt 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen.

Via postnl.nl/corona houden we u op de hoogte van de actuele situatie. Mocht u nog vragen hebben zijn wij bereikbaar per telefoon 02510- 756045 of via mail info@handdoek.nl 

 

Wie is handdoek.nl?

Handdoek.nl  is HET online adres voor nieuwe handdoeken, badlakens, gastendoekjes en washanden en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder het nummer 55833381 en is gevestigd aan de Meerstraat 46 in Beverwijk.

Gepersonaliseerd badlaken, badlaken met naam, hippe douchelakens, handdoeken, kinderhanddoek, handdoeken voor heren, handdoek als cadeau, handdoeken van grote merken, kwalitatief en scherp geprijsd!

 Bij handdoek.nl vind je het allemaal!

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn gratis vanaf € 20,-. Nederland € 4,95 en België € 6,95 

Kan ik mijn bestelling volgen?

Uw bestelling wordt  geleverd door post.nl. Zodra uw pakket bij ons wordt opgehaald ontvangt u automatisch een mail met daarin een track & trace code. U kunt dan zelf eenvoudig uw pakket volgen.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

U kunt betalen door de op de website aangeboden betaalmogelijkheden. De mogelijkheden zijn: Ideal, via een overboeking en via paypal.

Hoe weet ik dat mijn bestelling goed is aangekomen?

U ontvangt altijd per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Mocht dit niet het geval zijn stuurt u dan een email naar info@handdoek.nl.

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Hoe snel wordt mijn bestelling verzonden?

Wanneer u uw bestelling voor 22:00 uur plaatst  en deze is op voorraad zal uw bestelling nog dezelfde dag verzonden worden en heeft u, in de regel, uw bestelling de volgende werkdag in huis.

Is het mogelijk om mijn bestelde artikel op te halen?

Handdoek.nl heeft zich gespecialiseerd als webwinkel maar in sommige gevallen kunt u het artikel op afspraak op komen halen.

Kan ik mijn bestelde artikel retourneren ?

U mag uw bestelde artikel retourneren binnen de geldende algemene voorwaarden.

U kunt een mail sturen naar info@handdoek.nl en u ontvangt van ons een retouradres.

Wij storten, na ontvangst en controle van het artikel, het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk aan u terug. Voor meer informatie raadpleeg de algemene voorwaarden.

 Let op! de producten moeten, indien mogelijk, in de originele verpakking verpakt zijn.

Ik heb een vraag?

Neemt u gerust contact met ons op via info@handdoek.nl.

 Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Ik heb een verkeerd artikel geleverd gekregen.

Neemt u zo spoedig mogelijk contact met ons op via info@handdoek.nl.

Ik heb een klacht over een artikel.

Neemt u zo spoedig mogelijk contact met ons op via info@handdoek.nl.

 Wij zullen uw klacht zorgvuldig in behandeling nemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de Algemene Voorwaarden.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

Voor meer informatie, raadpleeg de Algemene Voorwaarden.