Toggle Nav

Black Friday actie

Hoge korting en gratis personaliseren bij Handdoek.nl met Black Friday

Black Friday 2018 en Handdoek.nl

Overgewaaid vanuit Amerika, wordt Black Friday - de dag na Thanksgiving - gezien als dé dag om te starten met de kerstinkopen. De meeste Amerikanen zijn na Thanksgiving een dagje vrij en bereiden zich dan voor op de feestdagen in december. Daar spelen de winkels handig op in met torenhoge kortingen en spectaculaire acties. Geen wonder dat heel Amerika zich verheugt op Black Friday. In Nederland vieren wij eigenlijk geen Thanksgiving (al wordt het wel steeds populairder), maar Sinterklaas en Kerstmis wel. Reden genoeg om met onze webwinkel handdoek.nl ook mee te doen aan Black Friday.

Hoge kortingen bij Handdoek.nl

Black Friday is de ideale dag om te beginnen met de inkopen voor de feestdagen van december. Op deze dag, dit jaar op vrijdag 23 november, geven wij bij handdoek.nl namelijk op de artikelen binnen de geselecteerde ‘Black Friday’ producten hoge kortingen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de saunahanddoeken van het populaire merk S&LT, verkrijgbaar voor dames & heren. Een heerlijk cadeau, met veel ontspannende uurtjes in het vooruitzicht, dat zeker in de smaak zal vallen. Is diegene geen fan van de sauna, maar wel van het strand of vakantie? Op onze speciale Black Friday actiepagina kunt u alle handdoeken bekijken en profiteren van de hoge korting.

Nog een leuke actie

Met Black Friday geven we echter niet alleen een hoge korting, we bieden deze dag ook het personaliseren van de handdoek gratis aan. Zo kunt u bijvoorbeeld de naam van uw familielid, vriend of kind gratis op de handdoek laten borduren. Zo heeft u een mooi en persoonlijk cadeau met Sinterklaas of voor onder de kerstboom waar iemand veel plezier aan gaat beleven.

Onze tip: Zet vrijdag 23 november 2018 groot in uw agenda en begin op tijd met de inkopen voor de drukke decembermaand. Scheelt u niet alleen veel stress, met Black Friday ook nog eens veel geld. Wij zien u graag met Black Friday terug op onze actiepagina.