• Lorem ipsum

Ik ben Sandra en samen met mijn partner Leen voorzien wij onze klanten in de meest kleurrijke kwaliteitshanddoeken en strandlakens. Ik ben opgegroeid in een klein dorp aan zee en van jongs af aan ben ik al gek op het strand, de zee en de duinen. In 2010 ontmoette ik Leen en kregen we de droom om samen veel te reizen en ontstond het idee om samen te gaan werken. Met mijn ervaring in advies en verkoop en zijn ervaring op het gebied van productie en logistiek in de “echte”  wereld  vonden we het een uitdaging om de wereld van internet in te duiken. Webwinkels in Strandlakens & Handdoeken zijn hieruit ontstaan.

De klant centraal

Heel spannend was de start van onze webwinkels want we hadden geen idee hoe dat allemaal werkt. Inmiddels weten we dat het niet zo heel veel verschilt van de “echte” wereld. Klanten vinden het nog steeds belangrijk om advies, kennis en persoonlijke aandacht te krijgen. Wij begonnen de webwinkels dus vanuit het oogpunt van de klant en dat is voor ons nog steeds waar het om draait. Leen komt uit de promotionele wereld, heeft enorm veel productkennis en is daarbij bijzonder creatief. Hij heeft het mogelijk gemaakt om van een “eenvoudige” lap badstof originele persoonlijke handdoeken te maken onder het label S&LT (Sandra & Leen Towels ;)). 

Onze visie

Door onze samenwerking zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler op gebied van handdoeken en strandlakens op het internet, en daar zijn we trots op! Inmiddels hebben we goede relaties opgebouwd met fabrikanten in Portugal & Turkije. Dagelijks doen we er alles aan om u als klant blij te maken. Onze S&LT producten worden met zorg gemaakt en ingepakt zodat er een “kado” bij u thuis wordt afgeleverd. Onze kracht zit hem in de “korte” lijnen binnen ons bedrijf, waardoor we in staat zijn om zowel consumenten als bedrijven persoonlijke aandacht te geven. Nog steeds werken we met veel plezier samen om onze dromen waar te maken...
 
En vanaf eind 2021 ook welkom in onze nieuwe webwinkel met sweaters en hoodies met naam,