• Lorem ipsum

Handdoeken met logo 

Wil je graag handdoeken met een logo laten bedrukken? Dan ben je bij Handdoek.nl aan het juiste adres. Een handdoek met logo is een mooi en tijdloos cadeau voor uw relaties en/of personeel. Door onze jarenlange samenwerking met verschillende leveranciers kunnen wij veel voor uw bedrijf betekenen en denken we graag met u mee voor een mooi ontwerp voor uw handdoek met logo. Voor al uw business aanvragen kunt u ons bereiken per mail [email protected] of per telefoon 0251-756045.

★ Al vanaf € 6,95

★ Mogelijk vanaf 1 handdoek met logo

★ Eigen borduurderij

★ Alle kleuren en logo's mogelijk

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Dezelfde dag nog reactie! 

 

        

Techniek 1: Handdoeken borduren met logo

Voordelen borduren:

★ Mogelijk vanaf 1 stuk

★ Vooraf digitaal ontwerp en proefborduring

★ Eigen borduurderij in Nederland dus snelle levering

★ Alle logo's mogelijk in alle kleuren

★ A-merk Madeira garens

★ Oeko-Tex gecertificeerde handdoeken

Hoe ziet een geborduurd logo eruit op een handdoek?

     

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Dezelfde dag nog reactie!

 

Er zijn vele maten en kleuren handdoeken die geschikt zijn om te borduren. Onder het eigenzinnige merk S&LT is er keuze uit 14 te gekke kleuren strandhanddoeken die standaard uit voorraad geleverd worden. Ze zijn gemaakt van 100% katoen in een zware en luxe 500 gr/m2 kwaliteit. Ook leverbaar in diverse kleuren velours. Niet alleen ideaal voor een handdoek met naam, maar ook zeker voor uw handdoek met uw logo of slogan. Van uw logo wordt een borduurkaart gemaakt, exclusief voor uw bedrijf. Wij borduren met Madeira garens (het A-merk voor machinaal borduren) met het maximale aantal steken. Deze garens garanderen een prachtige en strakke borduring welke niet verkleuren door intensief wassen en gebruik. Vooraf ontvangt u een digitaal ontwerp en proefborduring waarna na goedkeuring de productie kan starten. Prijzen zijn afhankelijk van het te borduren formaat. Als enige in Nederland kunnen wij tot wel 120 cm borduren.

De geborduurde handdoeken zijn machinaal wasbaar op 40 graden, waardoor ze dus ook voor de ontvanger praktisch zijn in het dagelijks gebruik. Snel nodig? Geen zorgen: deze strandlakens borduren wij supersnel op onze locatie in Nederland.  Al vanaf 1 stuk en binnen 5 werkdagen. Onze handdoeken met borduring bevatten geen schadelijke stoffen en zijn volledig Oeko-Tex gecertificeerd. De handdoeken zijn standaard in bulk verpakt en kunnen tegen een kleine meerprijs ook per stuk verpakt worden geleverd in plastic polybags.

Techniek 2 Handdoeken inweven 

Voordelen inweven:

★ Eigen PMS kleur

★ Logo in reliëf of kleur

★ Zware kwaliteit handdoeken

★ Vooraf digitaal ontwerp

★ Mogelijk vanaf 150 stuks

Hoe ziet een handdoek met inweving eruit?

   

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Dezelfde dag nog reactie!

 

Bij handdoeken met reliëf inweving, ook wel hoog-laag inweving genoemd, wordt een logo of tekst in dezelfde kleur als het strandlaken of de handdoek geweven. De zichtbaarheid van het logo in de badstof lussen wordt verkregen door de lussen dan wel plat of hoog te weven waardoor ieder logo of tekst zichtbaar wordt in de strandlakens of de handdoeken. Dankzij het watermerk-effect is het mogelijk om de handdoek op subtiele wijze te 'brandmerken’, zonder dat de uitstraling van het doek daarmee meteen erg 'reclame-achtig' wordt. Een mooie oplossing dus voor wie op zoek is naar handdoeken met logo vermelding. De grootte van het ontwerp heeft geen invloed op de prijs.

De volledige handdoek wordt geweven van garens in één PMS-kleur naar keuze. Doordat we deze garens speciaal voor iedere order inverven op basis van de opgegeven PMS-kleurreferentie, kunnen we deze handdoeken maximaal laten aansluiten op iedere unieke huisstijl. Vanwege dit verfproces is de benodigde productietijd wel langer (4-6 weken) dan bij het borduren van handdoeken waarbij we met kleuren uit voorraad werken. Deze uniekleur geweven handdoeken zijn gemaakt van 100% katoen, worden afgewerkt met omgezoomde randen en kunnen verder worden voorzien van waslabels in eigen stijl.

De handdoeken kunnen in 2 gewichtsklassen geproduceerd worden: een degelijke basiskwaliteit katoen met een gewicht van 450 gr/m2 en een luxere uitvoering met een gewicht van 500 gr/m2. Beide uitvoeringen zijn machinaal wasbaar op 40 graden, waardoor ze dus ook voor de ontvanger praktisch zijn in het dagelijks gebruik. Alles wordt in onze weeffabriek in Turkije, al vanaf 150 stuks speciaal voor iedere klant gemaakt.

Liever een opvallend logo? Of een logo in kleur?

Ook dat is mogelijk, middels een band-inweving. In dat geval weven we een band mee in de handdoek, waarin we uw logo in max. 5 kleuren op een slijtvaste manier kunnen aanbrengen.
Ook een combinatie van zowel reliëf-inweving als band-inweving is mogelijk of een jacquard ingeweven uitvoering, waarbij 2 of meerdere kleuren geweven kunnen worden. Helaas is niet ieder ontwerp hierbij ‘technisch’ mogelijk. De handdoeken zijn standaard per stuk verpakt in plastic polybags, maar kunnen uiteraard ook in een luxere verpakking geleverd worden.           

Welke soorten handdoeken kunt u van een logo voorzien?

★ Strandlakens 100x200

★ Badlakens 70x140

Handdoeken 50x100

Gastendoeken 30x50

★ Sporthanddoeken 30x140

Hamamdoeken

Saunahanddoeken

Strandlakens met logo

Bij strandlaken met logo zijn alle technieken mogelijk. Het is maar net hoeveel tijd u heeft en wat u wilt uitstralen. Wilt u bijvoorbeeld het logo klein en subtiel of juist liever zo groot en opvallend mogelijk op uw strandlaken? Strandlakens zijn verkrijgbaar in een badstof of velours kwaliteit. De afmeting is standaard 100x200 cm. Andere afmetingen zijn 100x180 cm. of extra lang 100x220 cm. Uw strandlaken borduren of strandlaken printen is mogelijk  va 1 stuk, inweven va 150 stuks.

Badhanddoeken met logo

Naast strandlakens is het ook mogelijk om op alle badhanddoeken met logo de technieken toe te passen, maar bij inweven dient u wel rekening te houden met een grotere afname. Het formaat van een badhanddoek is dan kleiner. Daarbij is het minimale aantal 250 stuks. Borduren of printen kan wel vanaf 1 stuk.

Saunahanddoeken met logo

Heel handig om uw saunahanddoeken te voorzien van het logo van de sauna bijvoorbeeld. Maar ook een aanrader als relatiegeschenk, geborduurd met uw bedrijfsnaam. De speciale saunahanddoeken met elastiek en een handig zakje zijn verkrijgbaar voor dames & heren van maat S t/m XXL.

Sporthanddoeken met logo

De sporthanddoeken met logo zijn 30x140 cm en ideaal om de nek te slaan na het sporten. Verkrijgbaar is alle kleuren. De badstof variant kan gebruikt worden om te borduren of te printen. Daarnaast is er ook een sporthanddoek met een witte (polyester) band die bedrukt kan worden met uw logo of tekst.

Gastendoekjes met logo

Gastendoekjes met logo zijn meestal 30x40 of 30x50 cm. en kunnen worden voorzien van een (klein) logo. Deze doekjes zijn ideaal om toe te voegen aan bijvoorbeeld een Kerstpakket.

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Dezelfde dag nog reactie!