• Lorem ipsum

HIP

Toon:
Geen producten gevonden...
HIP

Vrolijke & kleurrijke designs

HIP staat voor kleurrijk, op en top. Altijd uw strandlaken of roundie kwijt? Dat is verleden tijd met dit vrolijke, kleurrijke merk. Voortaan zult u (of de plek die u wenst te decoreren) altijd opvallen en u inspireren om sfeer te creëren. HIP-producten zijn echte eyecatchers van hoogwaardige kwaliteit met een ruime keuze dessins.

HIP strandlaken

Dol op flora, fauna en kleuren? HIP biedt het u in allerlei verschillende soorten geprinte strandlakens. De lakens zijn 100 x 180 cm waarvan de voorkant velours is met een prachtig design en de achterkant van badstof in een uni kleur die matched met de voorkant. Behalve voor op het strand om op te liggen zijn HIP-strandlakens ook enorm geschikt om tuinstoelen, tafels of een ‘saaie’ wand mee te decoreren en op te vrolijken.

HIP roundies

Ronde handdoeken zijn super praktisch. Draai alleen nog zelf mee met de zon zonder dat u uw handdoek hoeft te verleggen. Leuk op uw tuintafel met een prachtige mandala dessin. Frisjes maar toch nog even lekker buiten zitten, sla de roundie lekker om u heen en geniet nog even na. Ze hebben een doorsnee van 160 cm, ze zijn eveneens gemaakt van een combinatie van velours en badstof en mooi afgewerkt met kleine franjes.

Online strandlakens en roundies bestellen

Wanneer u op werkdagen vóór 17.00 uur bestelt is het de volgende dag al bij u in huis. Geen lange wachtdagen maar snel kunnen genieten van uw product, dat is ons streven. Indien u het ingepakt wenst te hebben en bijvoorbeeld wil opsturen als cadeau kunt u dat aangeven en wij regelen het voor u. De verzending van al onze producten is gratis.