• Lorem ipsum

Handdoek personaliseren?

Een gepersonaliseerde handdoek is super leuk om te geven maar wordt ook altijd goed ontvangen. Iedereen vindt het fijn om persoonlijke aandacht te krijgen, het idee dat er moeite is gedaan geeft een speciaal gevoel. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om iemand een handdoek kado te doen waar u het logo van zijn of haar onderneming op heeft laten bordren? Of wat dacht u van een stoere print met een geboortejaar of huwelijksdatum? Een gepersonaliseerde badhanddoek als relatiegeschenk? U kunt bij ons terecht voor alle technieken en kleuren.

Voordelen handdoek.nl:

★ Al vanaf 1 handdoek met logo mogelijk

★ Eigen borduurderij dus snelle levering

★ Alle kleuren en logo’s mogelijk

★ Al va € 5,95 (altijd de beste prijs/kwaliteit)

Offerte voor een groot aantal aanvragen? Dezelfde dag nog reactie!

 

         

 

Handdoeken met naam

Een gepersonaliseerde handdoek is superleuk om te geven en wordt ook altijd goed ontvangen. Iedereen vindt het fijn om persoonlijke aandacht te krijgen, het idee dat er moeite is gedaan geeft een speciaal gevoel. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om iemand een handdoek met naam cadeau te geven. Of wat dacht u van een stoere print met een geboortejaar of huwelijksdatum? Een gepersonaliseerde badhanddoek als relatiegeschenk? U kunt bij ons terecht voor alle technieken en kleuren. U kunt zowel handdoeken laten bedrukken als handdoeken laten borduren.

Meer over handdoeken met naam...

         

Offerte voor een groot aantal aanvragen? Dezelfde dag nog reactie! 

 

Handdoeken met logo

Bent u op zoek naar een handdoek met logo? U kunt uw eigen logo of lettertype naar ons mailen en dan  bespreken we samen mogelijkheden. Alles is mogelijk maar wel afhankelijk van het gewenste aantal en de levertijd. Borduren kan in principe snel omdat we onze eigen borduurderij hebben. Voor inweven hebben we goede connecties met onze fabrikanten in Portugal en Turkije waardoor we scherpe prijzen kunnen bieden zonder in te leveren op de kwaliteit. 

Meer over handdoeken met logo...

       

Offerte voor een groot aantal aanvragen? Dezelfde dag nog reactie! 

 

Welke soorten handdoeken personaliseren?

Handdoeken zijn er vele soorten en maten. Al onze handdoeken zijn gemaakt van 100% katoen, vaak van badstof. Daarnaast zijn er ook strandlakens met aan 1 kant zachte velours. Tegenwoordig zijn ook de katoenen doeken zoals de hamamdoeken populair om te personaliseren.

Badhanddoeken

Strandhanddoeken

Saunahanddoeken

Sporthanddoeken

Offerte voor een groot aantal aanvragen? Dezelfde dag nog reactie!

 

Gepersonaliseerde badhanddoeken

Een badhanddoek is meestal een afmeting van 70x140 cm. De basis badlakens zijn er in vele kleuren en worden gebruikt bij het badlaken met borduring. Daarnaast is er van het label S&LT een badlaken in 5 kleuren en deze is net iets langer, 70x150 cm. Op deze badhanddoek kunt u de naam of tekst met gekleurde stoffen of dierenprint laten maken. Wilt u liever iets stoerders dan is het badlaken met print echt iets voor u.

Gepersonaliseerde strandhanddoeken

Strandlakens zijn verkrijgbaar in badstof of velours, beide 100% katoen. De strandlakens van het label S&LT worden gebruikt om te personaliseren, deze zijn 100x200 cm. en in bijna elke kleur te bestellen. Het strandlaken Fancy met vrolijke stoffen, de Jeans waarbij de naam wordt gemaakt met echte oude spijkerbroeken, een print, dierenstoffen of uw naam of tekst geborduurd met kwaliteit garen...Alles is mogelijk va 1 stuk (ook met uw bedrijfslogo) maar uiteraard ook voor grotere aantallen.

Gepersonaliseerde saunahanddoeken

Voor de sauna is het super handig om een "herkenbare" gepersonaliseerde handdoek mee te nemen. Laat uw saunahanddoek personaliseren met een bijvoorbeeld uw naam, geboortejaar of intitialen. Ook de handige saunkilts zijn hier uitermate geschikt voor.

Gepersonaliseerde sporthanddoeken

Een sporthanddoek is 30x140 cm en ideaal tijdens of na het sporten. Het is een soort "sjaal" die u om uw nek kunt slaan maar ook handig om het zweet mee op te nemen. We kunnen deze bedrukken in de witte band of borduren in elke gewenste kleur en lettertype.

Offerte voor een groot aantal aanvragen? Dezelfde dag nog reactie!