Toggle Nav

Walra remade cotton handdoeken

 

 1. VTwonen washanden

  Vanaf € 4,95
  Waardering:
  0%
 2. VTwonen gastendoeken

  Vanaf € 8,95
  Waardering:
  0%
 3. VTwonen handdoeken

  Vanaf € 19,95
  Waardering:
  0%

Weer verliefd op je huis

VTwonen handdoeken zijn onder andere bekend van het tv-programma ‘VTwonen weer verliefd op je huis.’

Wekelijks zorgen hun eigen stylisten hier dat door middel van make-overs mensen die twijfelen of ze willen verhuizen weer verliefd worden op hun eigen huis. Alles wordt van top tot teen aangepakt dus ook de badkamer. Speciaal voor de badkamer is er nu een eigen badserie. Denk aan handdoeken, gastendoeken en washandjes.

Stoere uitstraling

Er is gekozen voor een stoere stone wash look in neutrale grijze tinten. De extra opgestikte rand geeft de handdoek een wat robuuste look en een speels verschil in kleur en materiaal maar blijft een uni kleur uitstraling behouden waardoor ze geweldig tot hun recht komen in zowel drukke als rustige badkamers. Gemaakt van 100 % katoen en heerlijk zacht. Stoer van de buitenkant, maar nog steed teder voor uw lichaam.

VTwonen handdoeken online kopen

Indien u op werkdagen bij ons besteld vóór 22.00 uur dan heeft u de handdoeken(set) de volgende dag al in huis. U betaalt geen verzendkosten. Tip! Laat de handdoeken gratis door ons inpakken en verras iemand met dit luxe cadeau voor een nieuw huis of een nieuwe badkamer. Personaliseren is ook mogelijk. Een sjieke borduring met uw naam of initialen, hiervan is de levering 1-2 werkdagen.