• Lorem ipsum

Arkhipelagos

Toon:
Geen producten gevonden...
Arkhipelagos

Arkhipelagos 100% katoen

Het merk Arkhipelagos valt onder JMA Benelux dat sinds 1958 bestaat. Het hoort bij de grote badstof producenten van Europa en ze zijn gevestigd in Portugal. Arkhipelagos heeft een vaste hoge kwaliteit, hun strandlakens bestaan uit 100 % katoen en staan bekend om het goede droogvermogen.

Rechthoekig en/of rond

De producten zijn geinspireerd door authentieke oriëntaalse en Oosterse patronen. De Seafood lijn bestaat uit bijvoorbeeld xxl strandlakens van zacht velours en badstof met een afmeting van 100x200 cm en wegen 380 gr/m2. Heel geschikt voor langere mensen en het blijft goed op zijn plaats liggen door de zware kwaliteit. Tevens kan je van deze lijn ook de strandlakens personaliseren. Ideaal en prachtig als cadeau. Wij willen het graag uniek voor u maken indien u dat wenst. Reeds bekend met dit merk? Dan hebben we voor de afwisseling ook hele mooie ronde handdoeken die je tenminste niet hoeft te verplaatsen tijdens het zonnen. Bovendien is de roundie zo groot (155 cm. Ø) dat je er makkelijk met twee op kan liggen. Kwaliteit en comfort gegarandeerd.

Onze service aan u

Onder de oranje rubriek ‘merken’ komt u het makkelijkste op de pagina met producten van Arkhipelagos. Daar ziet u de hele lijn overzichtelijk op een rij. Indien u vervolgens op een van de afbeelding klikt ziet u meteen of u een optie heeft om het product te personaliseren. Na deze gegevens te hebben ingevoerd heeft u daarna ook nog als extra service de keuze om het door ons in te laten pakken als cadeau. Tevens rekenen wij geen verzendkosten.

Vóór 17.00 besteld op een werkdag, betekent de volgende dag al in huis. Personaliseren duurt 1-2 werkdagen. Veel plezier met uw aankoop.