• Lorem ipsum

Kaat Amsterdam

Toon:
€29,95
op voorraad
Op zoek naar een kleurig strandlaken? Dan is dit strandlaken uit de beachcollectie van KAAT echt iets voor u! Een prachtig dessin gecombineerd met een zachte velours kwaliteit. Afmeting: 100x180 cm. Lees meer
Toon:
Kaat Amsterdam

Oerhollands en toch multi-cultureel

KAAT Amsterdam, een Hollands merk die inspiratie haalt uit de hele wereld met als doel het creëren van unieke items voor in huis, vertaald naar de meest bijzondere prints en stoffen.

KAAT strandlakens

De strandlakens van KAAT zijn een combinatie van velours en badstof en voelen daardoor heerlijk zacht aan en zijn prettig om mee af te drogen door de sterk vocht absorberende functie. Ze blijven prachtig na het wassen op 40 graden en hebben een afmeting van 100x180 cm. Ideaal voor na het zwemmen, voor op het strand, in de tuin of op het balkon. De exotische, retro patronen fleuren je omgeving in no-time weer op. Zelfs de namen die aan de strandlakens zijn gegeven klinken fris en werelds. Wat dacht je van ‘Mango Mojito’, ‘Fresh Mint’ of ‘Citrus Delight’?

Strandlakens online bestellen

U kunt veilig en eenvoudig via onze website deze prachtige strandlakens bestellen. Klik op de afbeelding en druk op de oranje knop ‘Deze wil ik’. Door onze eigen voorraad kunnen wij u binnen 1 werkdag leveren door middel van gratis verzending en indien u wenst kunt u ook aangeven of u het gratis wil laten inpakken als mooi cadeau voor degene die u liefheeft.